Молитва о сыне материнская сильная богородице

Материнская молитва – текст родителей святым и Господу о даровании благодати своим детям. Чаще всего матери обращаются с прошениями к Деве Марии. Она великая мать Божьего Сына, ей не чужды проблемы других семей и детей. Сильные материнские молитвы о сыне Богородице способны уберечь детей от внешних проблем и негатива, наладить здоровье и укрепить дух.

Молитва о сыне материнская сильная богородице

О благополучии своих детей во все времена молились Господу Богу. В его силах исполнять желания и творить чудеса. Поэтому просить за близких всегда нужно сначала у него, а уже потом у святых. Родителям в трудную минуту на помощь может прийти Божья Матерь. Популярность связана с тем, что именно она знает, как тяжело быть матерью, переживать за своё чадо и как хочется защитить и уберечь от мирских проблем. Недаром именно Пресвятой Богородице во все века женщины обращались в трудную минуту с молитвами о сыне. Она несет в себе благодать и способна свернуть горы.

  1. Как молиться о детях Божьей Матери?
  2. Какие бывают прошения за сыновей?
  3. Молитвы за сыновей Пресвятой Богородице
  4. Молитвы о детях ко Пресвятой Богородице
  5. Молитва Пресвятой Богородице перед иконой «Воспитание»
  6. Молитва перед иконой Божией Матери «Покров Пресвятой Богородицы»

Как молиться о детях Божьей Матери?

Материнские молитвы о маленьких или уже повзрослевших сыновьях несут в себе одинаковую силу. В любом случае, ваши слова должны быть произнесены с особым настроем:

  1. Слова, исходящие от сердца не могут быть не услышаны. Не проговаривайте их как уже заученный текст. Вникайте и верьте в то, что говорите.
  2. Молитвенные слова должны нести в себе не только прошение, но и благодарение.
  3. Перед чтением и после следует троекратное перекрещивание.
  4. Молитва читается перед образом святых, но лучше всего молиться в храме.

Молитва о сыне материнская сильная богородице

Какие бывают прошения за сыновей?

Молитвы Богородице за сына могут читаться по-разному:

  • Своими словами. Бывает, душа просит прошения, а слов просто нет, чтобы до конца выразить свои чувства. Но можно использовать молитвослов.
  • Прошения перед иконой. Как всем известно, икон Богоматери очень много и каждая несет в себе свою определенную силу. Именно икона помогает нам донести слова до святого.
  • Акафисты. Матерью может быть выбрано любое восхваление, которое она будет постоянно читать стоя перед образом Божьей Матери.

Молитвы за сыновей Пресвятой Богородице

Молитвы о детях ко Пресвятой Богородице

О Пресвята́я Влады́чице Де́во Богоро́дице, спаси́ и сохрани́ под кро́вом Твои́м мои́х ча́д (имена́), все́х отроко́в, отрокови́ц и младе́нцев, креще́нных и безымянных и во чре́ве ма́тери носи́мых. Укрой и́х ри́зою Твоего́ матери́нства, соблюди́ и́х во стра́хе Бо́жием и в послуша́нии родителям, умоли́ Го́спода моего́ и Сы́на Твоего́, да да́рует и́м поле́зное ко спасе́нию и́х. Вруча́ю и́х Матери́нскому смотре́нию Твоему́, я́ко Ты́ еси́ Боже́ственный Покро́в раба́м Твои́м.

Молитва Пресвятой Богородице перед иконой «Воспитание»

О, Пресвята́я Влады́чице Де́во Богоро́дице, спаси́ и сохрани́ под кро́вом Твои́м мои́х ча́д (имена́), все́х отроко́в, отрокови́ц и младе́нцев, креще́ных и безымянных, и во чре́ве ма́тери носи́мых. Укрой и́х ри́зою Твоего́ Матери́нства, соблюди́ и́х в стра́хе Бо́жием и послуша́нии родителям, умоли́ Го́спода моего́ и Сы́на Твоего́, да да́рует и́м поле́зное ко спасе́нию и́х. Вруча́ю и́х Матери́нскому смотре́нию Твоему́, я́ко Ты́ еси́ Боже́ственный покро́в раба́м Твои́м.

Молитва перед иконой Божией Матери «Покров Пресвятой Богородицы»

О Пресвята́я Де́во, Ма́ти Го́спода Вы́шних Си́л, Небесе́ и земли́ Цари́це, гра́да и страны́ на́шея всемо́щная Засту́пнице! Приими́ хвале́бно-благода́рственное пе́ние сие́ от на́с, недосто́йных ра́б Твои́х, и вознеси́ моли́твы на́ша ко Престо́лу Бо́га Сы́на Твоего́, да ми́лостив бу́дет непра́вдам на́шим и проба́вит благода́ть Свою́ чту́щим всечестно́е и́мя Твое́ и с ве́рою и любо́вию покланя́ющимся чудотво́рному о́бразу Твоему́. Не́смы бо досто́йни от Него́ поми́ловани бы́ти, а́ще не Ты́ уми́лостивиши Его́ о на́с, Влады́чице, я́ко вся́ Тебе́ от Него́ возмо́жна су́ть. Сего́ ра́ди к Тебе́ прибега́ем, я́ко к несомне́нней и ско́рей Засту́пнице на́шей: услы́ши на́с, моля́щихся Тебе́, осени́ на́с вседержа́вным покро́вом Твои́м и испроси́ у Бо́га Сы́на Твоего́ па́стырем на́шим ре́вность и бде́ние о душа́х, градоправи́телем му́дрость и си́лу, судия́м пра́вду и нелицеприя́тие, наста́вником ра́зум и смиренному́дрие, супру́гом любо́вь и согла́сие, ча́дом послуша́ние, оби́димым терпе́ние, оби́дящим стра́х Бо́жий, скорбя́щим благоду́шие, ра́дующимся воздержа́ние: все́м же на́м ду́х ра́зума и благоче́стия, ду́х милосе́рдия и кро́тости, ду́х чистоты́ и пра́вды. Е́й, Госпоже́ Пресвята́я, умилосе́рдися на немощны́я лю́ди Твоя́; разсе́янныя собери́, заблу́ждшия на пу́ть пра́вый наста́ви, ста́рость поддержи́, ю́ныя уцелому́дри, младе́нцы воспита́й и при́зри на все́х на́с призре́нием ми́лостиваго Твоего́ заступле́ния; воздви́гни на́с из глубины́ грехо́вныя и просвети́ серде́чныя о́чи на́ша ко зре́нию спасе́ния; ми́лостива на́м бу́ди зде́ и та́мо, в стране́ земна́го прише́льствия и на Стра́шнем суде́ Сы́на Твоего́; преста́вльшияся же в ве́ре и покая́нии от жития́ сего́ отцы́ и бра́тию на́шу в ве́чней жи́зни со А́нгелы и со все́ми святы́ми жи́ти сотвори́. Ты́ бо еси́, Госпоже́, Сла́ва небе́сных и Упова́ние земны́х, Ты́ по Бо́зе на́ша Наде́ждо и Засту́пнице все́х притека́ющих к Тебе́ с ве́рою. К Тебе́ у́бо мо́лимся и Тебе́, я́ко Всемогу́щей Помо́щнице, са́ми себе́ и дру́г дру́га и ве́сь живо́т на́ш предае́м, ны́не и при́сно, и во ве́ки веко́в. Ами́нь.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector